hesterbest

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

nytt "projekt" :)

Av sofie julia - 7 maj 2011 14:17

Nu är jag hemma från stallet och det var fett mysigt i stallet imorse! Vi hade utag och sedan skulle vi fixa till Tulle. Red inte henne idag för det skulle hennes ägare göra. Men tog foton men dom kommer inte upp idag för jag har inte sladden här så ni får vänta ;).

Fick även ett "projekt" att göra.. Nu blev ni nyfikna va? ;). Ha ha.

Jag ska nämligen ta hand lite om en häst som heter Rutgel, han är ett russ och är 6 år. Han är inte inriden.

 Mitt "projekt" är då att longera, tömköra och göra lite sådan med honom. Då jag inte kan rida för jag är för stor och det är inte någon annan som kan göra det heller än. Det är nog på g lite. Han har blivit longerad en gång innan så idag var det andra gången. Han var fett rädd för spöet och viste inte rikigt hur han skulle göra heller så jag får ha tålamod och lära honom det. Men han är väldigt sammarbets villig och vill lära sig och han lär sig även ganska snabbt. Men han har en egen vilja också, om det inte passar honom vill han inte. Han är väldigt bak skygg också derför kan man ej köra honom eller så.

Så detta kommer jag arbeta lite med också. Jag har såklart Tulle också!


Men nu ska jag nog dra ut. Antagligen ska jag kanske vara med Julia men hennes pappa ringer aldrig så jag försöker väll få tag i någon annan sålänge ;). Ha en kul dag. Tjenixen :).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sofie julia - 10 mars 2012 22:35

      Så sjukt söt. <3   /S 

Av sofie julia - 21 februari 2012 21:02

Ovido - Quiz & Flashcards