hesterbest

Alla inlägg under maj 2011

Av sofie julia - 27 maj 2011 17:56

hej hej!

nu e jag med sofie och hon plattar mitt hår :D

och efter vi har ätit så ska vi ut :D yaay är sjukt taggad :)

men ja vet inte något mer att skriva så vi hörs bye bye //julia<3

  

ni får en gammal bild på mej o sofie :) <3

Av sofie julia - 27 maj 2011 16:15

hej hej!

här kommer dagens låt  avril lavignes nya låt "smile"


bra /dålig?

//julia


Av sofie julia - 27 maj 2011 07:30

hallojsan!

idag vet jag inte riktigt vad som händer jo efter skolan ska jag och josse hälsa på en kompis som liger på sjukhus.sen när jag kommer hem ska jag vara med sofie och vi hittar väll på något kul och sedan på kvällen så skulle jag kunna tro att vi ska ut :D


men ja ha en bra fredag :D //julia

Av sofie julia - 26 maj 2011 21:08

hej hej!
idag har jag varit med sofie, olivia o cajsa i stallet hela dagen.Det är drf jag inte har uppdaterat.

men ja vi hade väll kul jag och olivia kollade när sofie red o ja lite annat ;)

men ja de är inte mkt mer aom har hänt idag men jag ska göra lite tidsinstälda inlägg så imorgon blir de nog lite bättre uppdatering.


//julia

Av sofie julia - 26 maj 2011 21:01

Hej, sorry för att jag inte bloggade igår tänkte men kom sedan på att jag hade läxa till idag som jag inte hade övat på, suck. Men jaja.

Igår var jag hos Tulle och hon är skadad, när jag skrittade märkte jag att hon gick konstigt så jag hoppade av men såg inget så jag hoppade på och mamma kollade på henne men hon såg inte heller något, sen skulle jag prova trava och hon kunde inte lyfta benet ordentligt för hon hade ont så jag fick hoppa av och sluta, antagligen har hon blivit sparkad i hagen för benet är inte svullet eller varmt men vi får hoppas att det går över snabbt!

Men idag red jag Zulio och han var jätte duktig förutom att vi skulle rida ute 2 och två så red jag med Grapy och hon är helt cp ute så då blev Zulio rädd för henne och höll på men annars var han jätte duktig!

Det är möjligt att en cp video kommer upp här någon dag från Julia, jag var asss flummig idag och såklart var kameran framme och filmade... Jaja "det var inte jag" hahha. Men bilder kommer antagligen upp på Tulle och mig på lördag eller söndag för Julia ska följa med mig på lördag och fota. Sedan på söndag är det terrängtövling så då fotar Julia med :). Här kommer bilder så håll utkik :D.

See yyaa ;D / sofie


Av sofie julia - 25 maj 2011 21:45

hej hej!
vet att min o sofies uppdatering inte är den bästa.M en de beror nog på att vi har tröttnat på att blogga. Så jag tycker att ni ska börja komentera mer och ge oss lite tips på om vi ska skriva om något särskilt som ni undrar eller vill veta :) och jag har ju frågestund nu och har bara fått en fråga :O de e dålig stil innan så fick vi typ 10 frågor redan samma kväll vi hade frågestund. elr så slänger ni bara in en komentar de va någon agnes som skrev "fin häst :)" asså bara något sånt litet blir man glad för :)

så ja jag tycker faktiskt att ni ska bättra er så lovar jag att vi också kommer bättra oss :)


//julia

och glöm nu inte frågestunden !!

Av sofie julia - 25 maj 2011 21:02

hej hej!

har precis kommit hem från ridningen och ätit lite :P

men de gick jätte bra :D yaay vi fick hoppa över bomar ;) haha

men ja sen har jimmi(min ridlärare) lovat att vi ska rida barbacka och galopera inte samtidigt då men ja på olika gånger :)


men ja mamma va med idag och tog jätte många bilder med en kamera så jag ska se om de funkar att ladda upp dom för då får ni en bildbomb :D
men ja ha de så bra //julia<3

Av sofie julia - 25 maj 2011 17:20

 hej hej!

har lite brottom nu men jag har några minuter till bloggning ;)

men idag har jag varit på utflykt med skolan de var alla 6or och 7or som skulle till lunds universitet vi hade skit kul i vår buss satt all dom kingiga förutom sofie :( så vi hade så sjukt kul vi sjöng kastade godis och mkt mer .. hehe och sen fick vi gå på sån lasershow de va sjukt ballt och sen gick vi på lite andra saker som inte va så kul.


och när vi skulle äta så tar alla av min pasta !! specielt cajsa !! fy på dej cajjan :(


men ja så jag har haft en king dag :D och nu ska jag snart dra iväg till stallet o rida bästa MYNTA <333

så ja vi hörs självklart efter för jag har inte så mkt läxa ;) yaay

//julia

  

haha över gammal bild typ förra vintern och mobba mej inte jag såg ut så då XD

de e jag olivia o vår kingiga snögbbe :D


Ovido - Quiz & Flashcards